AG TechFest

CREATING TOMORROW

 

Donderdag 29 september 2022 | Werkspoorkathedraal Utrecht

In tech verveel je je nooit. Ontwikkelingen buitelen zo snel over elkaar heen dat je eigenlijk altijd handen tekort komt. De druk is hoog, want de impact van technologie is enorm. Iedere afdeling van elk bedrijf werkt met IT. Business zonder tech is niet meer denkbaar. Wat heet – onze hele economie en maatschappij draaien op technologie.

Zoveel impact is een hele verant­woordelijk­heid. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van alles wat er speelt, maar ook dat je plezier blijft houden in wat je doet. Dat is precies wat wij met AG TechFest willen bereiken.

Let’s have some fun!

AG TechFest is geen saai congres waar je eindeloos naar slides moet staren. Wij introduceren een tech-festival waarin iedereen mag ervaren dat tech een geweldig vakgebied is om in te werken. We mengen creativiteit en inspiratie met informatie over nieuwe manieren om de uitdagingen aan te gaan waar we allemaal mee te maken hebben. En we geven jou de teugels in handen om zelf te bepalen hoe je dag eruit ziet.

Spreek de mensen die je wat te melden hebben, volg de presentaties waar je wat mee kunt, of laat je gewoon meevoeren langs alle demo’s, bands, foodtrucks en acts die je overal kunt tegenkomen. Pak mee wat je aanspreekt, zodat je aan het einde van de dag vol energie naar huis gaat.

Terugblik AG TechFest 2022

“Alles draait om tech in deze wereld. AG TechFest is de plaats waar we dat samen willen vieren.”

Volkert Deen – Hoofdredacteur AG Connect

Sprekers

Tom Jessen

Lourens Visser

Nitesh Bharosa

Anne Fleur van Veenstra

Siri Beerends

Ellen Bijsterbosch

Arnoud van Petersen

Stephen Davenport

Locatie