INFORMATIE

GovTech Day is volgeboekt!

Het vakgebied GovTech leeft! En dat is belangrijk, want samen dragen we bij aan de maatschappelijke opgaven en de dienstverlening aan de burger door de inzet van nieuwe technologie. 

Echter betekent dit ook dat wij de volledige capaciteit hebben bereikt van dit event. Daarom is het mogelijk om u in te schrijven voor een wachtlijst.
 

Regelmatig kunnen deelnemers door onvoorziene omstandigheden toch niet bij het event zijn en daarmee kunnen wij andere geïnteresseerden een plek bieden. Tevens gebruiken wij deze wachtlijst om iedereen na de GovTech Day te benaderen voor de volgende editie. Hierdoor wordt u als eerste benaderd voor een voorinschrijving van de volgende editie, dus schrijf u vooral nu in!

Deelname

Deelname is kosteloos als u een abonnement heeft op iBestuur Magazine, Binnenlands Bestuur Magazine en/of AG Connect én als u daarnaast een functie* binnen de overheid heeft.

*Dit evenement is bedoeld voor ambtenaren, bestuurders, beslissers en beleidsmakers in dienst van de overheid die zich bezighouden met het inzetten van technologie om de maatschappelijke uitdagingen aan te gaan en de dienstverlening naar burgers en bedrijven verbeteren.

Datum & locatie

Donderdag 6 juni 2024
09.15 uur inloop - 17.30 uur einde 
Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1
2596 AW Den Haag

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al uw inhoudelijke vragen
Krystle Koers
stuur een e-mail

Voor al uw praktische vragen
Myrthe Dekker
stuur een e-mail

Bent u een marktpartij?
Behoort u niet tot onze doelgroep*, maar wilt u wel graag participeren? Dan kunt u contact opnemen met Marcel van der Meer.
stuur een e-mail

Klantenservice
T: 020 – 899 0961
(Klantenservice is telefonisch te bereiken van ma t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur)
stuur een e-mail