Jorinde Wilbrink

Equals | Diversity and Inclusion | Venture Capital | Startups | Open Innovation | Equals

Ik ben gepassioneerd door oprichters, startups, baanbrekende technologieën en gedurfde leiders die werken aan een betere wereld. In mijn werk richt ik me op het samenbrengen van marktleiders, talent, startups en ondernemers bij de grote transities waar we de komende 30 jaar voor staan ​​- op een manier die rechtvaardigheid en diversiteit bevordert.

Discussieer graag over genderevenwichtige programma's en projecten met betrekking tot DE&I. Altijd nieuwsgierig naar oplossingen die de potentie hebben om de energietransitie te versnellen, de wereld duurzaam te voeden of de manier waarop we samen leven, werken en leren te verstoren. Onze wereld verdient moedige bedrijven en leiders die gedijen door meer te geven dan te nemen; op weg naar netto positiviteit.

Ik werk momenteel aan een nieuw spannend project: Equals. We streven naar Gelijk(e) medewerkers. Aangezien slechts 18% van de mensen die in de technologie werken vrouw is en vrouwelijke oprichters in 2021 slechts 1,1% van alle VC-investeringen in Europa binnenhaalden, is de genderkloof nog steeds erg aanwezig in onze samenleving. Met Equals hebben we een missie om het aantal vrouwen in technologie en ondernemerschap in de komende 5 jaar te verdubbelen, met een positieve en gedurfde mindset en door 'gewoon te doen'

Presentaties: