Jay Nester

Strategy Leader Overheid | TCS

Afrika, Europa en Azië bediend, met klanten variërend van start-ups tot Fortune 100-bedrijven en de Amerikaanse en buitenlandse overheden. Hij heeft CEO's, ministers op kabinetsniveau en buitenlandse staatshoofden geadviseerd en gewerkt in een breed scala van industrieën, waaronder financiën, technologie, energie, transport, veiligheid en sociale impact.

Momenteel bouwt Jay aan de wereldwijde adviespraktijk voor de publieke sector van TCS. In deze rol fungeert hij als hoofdstrateeg en werkt hij samen met de wereldwijde managing partner om de toonaangevende zakelijke en technologische diensten van TCS naar overheden over de hele wereld te brengen.

Voorafgaand aan TCS was Jay manager in de strategiepraktijk van Deloitte, waar hij tientallen leidinggevenden van missiegedreven organisaties zoals de Verenigde Naties, de Wereldbank, DHS en USAID adviseerde over bedrijfs-, organisatie- en business unit-strategieën. Hij leidde wereldwijd 30+ mensen in strategieprojecten, bedrijfsontwikkeling, eminentie-initiatieven en werving, en diende als people-manager en coach.

Voordat hij bij Deloitte kwam, werkte Jay in het bank- en verzekeringswezen bij J.P. Morgan and Travelers, waar hij private bank en commerciële klanten over de hele wereld bediende. Jay heeft een MBA van de George Washington University, waar hij International Business studeerde en waar hij regelmatig gastdocent is over storytelling en internationaal advies. Hij studeerde ook internationale zaken aan de Elliott School en behaalde een BA in politieke wetenschappen en geschiedenis aan de Trinity University.

Presentaties: