Sessie
De impact van moderne technologie op de vaardigheden van de hedendaagse kantoorprofessional: De Citizen Developer en Engineering Excellence cultuur en de noodzakelijke competenties
Beschrijving

Tijdens deze interactieve sessie verkennen wij de rol van moderne technologie bij het bevorderen van een Citizen Developer en Engineering Excellence cultuur binnen organisaties. We zullen onderzoeken hoe moderne technologische ontwikkelingen de opkomst van Citizen Developers hebben mogelijk gemaakt, en hoe zij bijdragen aan een wendbare en innovatieve werkomgeving.
Door te kijken naar praktijkvoorbeelden en best practices zoals het Microsoft Cloud Adoptie Framework, zullen we inzicht bieden in hoe organisaties kunnen profiteren van het omarmen van een Citizen Developer en Engineering Excellence cultuur in het tijdperk van moderne technologie.
Deze presentatie is gericht op leiders en professionals die streven naar het versterken van hun organisaties door middel van effectief gebruik van moderne technologie en het bevorderen van een cultuur van continue verbetering en innovatie.

Tijd
11:00 AM - 11:45 AM
Locatie naam
Commissiezaal