Breakout sessie: GovTech NL Discovery Sprint

Annabelle Conijn | Project manager & Project & Business development manager The Hague Tech; GovTech NL
Daniƫl Steginga | Programma manager & WorldStartup Managing Director; GovTechNL

Meer dan ooit is er een groeiende behoefte aan een sterke en op vertrouwen gebaseerde relatie tussen overheid en burgers. GovTech NL streeft ernaar om alle partijen samen te brengen in een dynamische samenwerking om precies die relatie te stimuleren. Voor overheden, start-ups, academici en anderen die onze doelen delen. Door het gebruik van technologie, door het bevorderen van burgerparticipatie en door een focus te leggen op sociale innovatie als hulpmiddel. We willen de ontwikkeling van nieuwe producten, systemen en concepten versnellen voor een heldere en positieve interactie in de publieke sector. Om daar te komen willen we het goede voorbeeld geven, mensen die onze passie delen, samenbrengen en zo de beste gemeenschap voor overheidsinnovatie opbouwen. Innovatie die burgers helpt en een betere overheid voor iedereen opbouwt.

Tijdens deze breakout sessie stellen we GovTech NL aan je voor en gaan we samen aan de slag! We werken gezamenlijk aan een aantal vraagstukken en leren stapsgewijs van elkaar hoe digitalisering op een inclusieve manier kan worden toegepast.

GovTech NL is opgericht door The Hague Tech, WorldStartup, YES!Delft, DigiCampus, PLNT en Danny Frietman + Rogier Klimbie. Dit collectief is ervaren in publieke innovatie, tech, impact en ondernemerschap.